Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istraga je u tijeku, dječak je navodno lakše ozlijeđen.


Incident se dogodio u kanadskom Richmondu, gdje je Justin Bieber, okružen tjelohraniteljima, uveličao 'laserski rat' u jednom dječjem zabavnom centru.

Vezani članci Slika nije dostupna I službeno su zajedno: 'Dušo, dođi se maziti sa mnom!' Slika nije dostupna Novi problemi: U autobusu slavnog 19-godišnjaka pronađena droga!

Prema izvorima CBC Newsa, iz igre je brzo izašao neimenovani 12-godišnji dječajk, koji se požalio da je da četiri godine starija pjevačka zvijezda udarila. Prva izvješća sugeriraju da je dječak i lakše ozlijeđen.

No, neki kanadski mediji imaju ponešto drugačiju priču. Prema izjavama jednog od očevidaca, situacija ipak nije bila toliko dramatična. 'Justin je radio ono što bi u toj situaciji radio svatko - pokušavaju je izbjeći da ga netko upuca laserom i pritom je slučajno udario dječaka. Njegova sestra je počela plakati jer je udarac bio jak, no na dječaku se nisu vidjele nikakve ozljede', rekao je izvor.

>> Justin Bieber pogođen bocom u glavu!

Kanadska policija potvrdila je da provodi istragu o incidentu, no nije istaknuto da je u slučaj upleten Bieber. Portal TMZ došao je do izjave pjevačevog glasnogovornika, koji tvrdi da su sve optužbe obična izmišljotina.