Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekoliko mjeseci nakon brutalnog ubojstva njezine majke, brata i 7-godišnjeg nećaka, pjevačica je pred prepunim stadionom u Tampi oduševila emotivnom izvedbom američke himne.


Krcat stadion Raymond James na Floridi dugim je ovacijama pozdravio povratak nekadašnje pobjednice Američkog idola pod svjetla reflektora. Jennifer Hudson duboko je udahnula i pružila milijunskom televizijskom gledateljstvu jednu od najboljih izvedbi američke himne ikad izvođene na Super Bowlu.

Vezani članci Slika nije dostupna Oprostila čovjeku koji joj je ubio obitelj: 'Nije bila njegova pogreška' Slika nije dostupna 'Varirala sam od konfekcijskog broja 36 do 46'

Još od 1991. godine, kada je na Super Bowlu pjevala Whitney Houston, izbor za izvođačicu američke himne na otvaranju filmalne utakmice prvenstva u američkom nogometu, pod posebnim je povećalom javnosti. Mnogim je pjevačkim zvijezdama pjevanje himne pred milijunima TV gledatelja na Super Bowlu vrhunac karijere.

Reakcije nakon izvedbe Jennifer Hudson dokazuju da su producenti i ove godine pogodili s odabirom zvijezde večeri. U poluvremenu sinoćnje utakmice ipak su se čuli malo drugačiji ritmovi - na teren je izašao Bruce Springsteen i njegov E Street Band.