Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

' Publika je podivljala kad je Jay-Z stao na pozornicu i počeo grabati Chrisa i odmicati ga od piana. To je bilo je u najmanju ruku čudno'.


Reperska superzvijezda Jay-Z je iznenadio frontmana Coldplaya Chrisa Martina svojim ponašanjem kad se na njihovom koncertu u Londonu uspeo na pozornicu i grubo nasrnuo na pjevača dok je svirao piano. Naime, skupina Coldplay je trenutačno na britanskoj turneji, a Jay-Z u svemu sudjeluje kao glazbeni gost.

Publika podivljala

Vezani članci Slika nije dostupna Gwyneth Paltrow i Coldplay zajedno nastupaju za novogodišnju večer Slika nije dostupna Skupina Coldplay ima najbolje tekstove pjesama!

Međutim, tijekom koncerta u londonskom Wembley Stadiumu, u trenutku kad je Chris Martin svirao piano i opjevao, prišao mu je Jay-Z, obgrlio ga, počeo naguravati i naposljetku trzajem odmaknuo od piana zbog čega se ovaj složio na pod.

'Bio je to jedan vrlo čudan trenutak. Publika je podivljala kad je Jay-Z stao na pozornicu i pridružio se Coldplayevcima, ali vidjeti ga kako grabi Chrisa i odmiče ga od piana na takav način bilo je u najmanju ruku čudno', rekao je izvor britanskim medijima.

No, to nije bilo jedino iznenađenje za publiku, jer se na pozornici uskoro pojavio Simon Pegg, glumac iz Star Treka. Coldplayu se svirkom na harmonici pridružio u pjesmi 'Trouble'.

Chris Martin i Jay-Z veliki prijatelji

Što se Jay-Z-ja i njegove 'u najmanju ruku čudne' koncertne točke tiče, Chris Martin i on su jako dobri prijatelji otkako su prije tri godine glazbeno surađivali. Također, kao parovi, Chris i Gwyneth te Jay-Z i Beyonce, često su viđeni na večerama u Los Angelesu.

Iako je bilo dogovoreno da će Jay-Z tako uletjeti Chrisu tijekom svirke na pianu, sve se malo otelo kontroli pa je sve djelovalo puno grublje nego je bilo zamišljeno. Prema napisima britanskih medija, dio publike je bio uvjeren kako se radi o 'razmirici koja bi mogla završiti šakatanjem'.