Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su svoje istine javno izrekle suparnice Zrinka Cvitešić i Tina Rupčić, na kraju balade se u jednom tjedniku oglasio i glavni muški lik Hrvoje Rupčić, a pao je i prvi poljubac preljubnika u javnosti.


'Za osobu koju se krivi za kraj mojeg braka, vjerujem da je moja srodna duša koju čovjek nađe jednom u životu, ako ima sreće. Jedina 'krivnja' te osobe. koja je javno razapeta, je to što joj se, kao i meni, dogodila ljubav života', piše Hrvoje Rupčić u 'pismu javnosti', koje je objavio jedan tjednik.

Vezani članci Slika nije dostupna Zrinka i Hrvoje izmjenjivali nježnosti u Biogradu Slika nije dostupna Hrvoje Rupčić izostao s proslave sinova rođendana

Hoće li ovim neočekivanim i nesvakidašnjim potezom osnivač Cubisma uspjeti zaustaviti ovu bizarnu obiteljsko-medijsku aferu, tek će se vidjeti. 'Budući da smo svi troje javne osobe, nadam se da je žeđ za upletanjem u naše privatne živote sada zadovoljena', nada se Rupčić.

'to što sam sada pronašao, vrednije je od većine stvari koje su se dogodile u mojem životu. Zapravo, vrednije od svega osim moje djece', zaključuje glazbenik.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju