Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mediji spekuliraju da će Halid Bešlić liječenje nastaviti u inozemstvu. Pred njegovu bolničku sobu u Sarajevu postavljeno je posebno osiguranje, a liječničko osoblje odlučilo je slavnog pacijenta pokazati novinarima.


Najpopularniji sarajevski pjevač Halid Bešlić danas je prebačen s odjela intenzivne njege u jednu od mikrokirurških klinika Kliničkog centra Koševo u Sarajevu. Posjete su i dalje zabranjene.

Vezani članci Slika nije dostupna Halid + Crvena jabuka = super provod Slika nije dostupna Dražen Žerić Žera: ‘Da promijenim frizuru? Nema te cifre!’

'U dogovoru s porodicom, s njegovim sinom Dinom, mi ne dozvoljavamo posjete. Stavili smo i posebno osiguranje pred vrata, ponajprije stoga što je u Bosni pao veliki snijeg, pa bi ljudi mogli donijeti razne infekcije', rekao je za Novu TV dr. Faris Gavrankapetanović.

Iz Kliničkog centra je javljeno da će biti potrebne još dvije operacije Bešlićevog desnog oka koje je teško ozlijeđeno i one će, pišu bosanski mediji, biti obavljene u inozemstvu.

Neki portali javljaju da će se operacije obaviti u Turskoj, gdje bi Halid Bešlić trebao biti u rukama ponajboljih svjetskih strulčnjaka.

Dr. Gavrankapetanović najavio je za 1. travanj tiskovnu konferenciju na kojoj bi se u javnosti, prvi put nakon nesreće, trebao pojaviti osobno Halid Bešlić.