Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Ivane Marić grupu Feminnem napustila je i pjevačica Nikol Bulat. Iako se o njihovu razlazu šuškalo mjesecima, djevojke su svaki navod uporno demantirale. Koji je razlog razlaza, zasad je još tajna, no špekulacije su razne.


'To su neutemeljene priče, uopće ne znam od kuda dolaze. Feminnem se ne raspada!', kazala je pjevačica Neda Parmač početkom ljeta nakon što su počele špekulacije o raspadu benda. No gdje ima dima ima i vatre, kako se pokazalo i u ovom slučaju.

Vezani članci Slika nije dostupna Nikol Bulat: 'Ovo je za mene novi početak!' Slika nije dostupna FOTO: Boris Kosmać je bio glavna zvijezda rođendana Nikol Bulat

'Istina je da Nikol više nije u bendu, to je sve što vam za sada mogu reći', promijenila je ploču Neda ovih dana, a odmah su počela i nagađanja o razlozima odlaska Nikol Bulat iz benda. Djevojke su joj navodno zamjerale pretjerano tulumarenje po našoj obali, ali i samostalna pojavljivanja u medijima.

Nikol je potvrdila razlaz no nije htjela ništa dalje komentirati, a njezina menadžerica je najavila solo karijeru mlade pjevačice: 'Nikol je snimila solo pjesmu naziva 'Grešnica' koja ide idući tjedan u medije.', rekla je Slađa Zahirović.

U samo godinu dana, nakon Ivane Marić Feminnem su ostale bez druge pjevačicu po redu, no čini se kako je riješen i taj problem, jer tajanstvena zamjena je već stigla. Više u prilogu IN magazina!