Pet članica najpopularnije britanske ženske grupe odlučile su, u svrhu promocije singla 'Untouchable', zauvijek skinuti kostime 'djevojaka iz susjedstva' i pokazati svoj seksepil u punom sjaju.


Imidž 'djevojaka iz susjedstva' su cure iz grupe njegovale od osnutka 2002. godina, kada su se upoznale na snimanju reality showa 'Pop Stars'. Unatoč činjenici da njihovi privatni životi nisu bili ni približno mirni i uzorni, Cheryl Cole (25), Sarah Harding (27), Nadine Coyle (23), Kimberley Walsh (27) i Nicola Roberts (23), pokušavale su se u javnosti prikazati kao pristojne, dobro odgojene pjevačice.

Vezani članci Slika nije dostupna Svima pokazala da je smršavila: 'Osjećam se slobodno' Slika nije dostupna 'Nije ugodno vidjeti na TV-u svoju dvojnicu kako se seksa!'

Sada je igrokaz konačno gotov. Članice grupe Girls Aloud navukle se kreacije od PVC-a, koje ne ostavljaju previše mjesta mašti.

Girls Aloud najuspješnije ja britanska ženske grupa svih vremena, s dvadeset hitova na top 10 ljestvici, no za internacionalnu slavu kakvu su imale Spice Girls, još će se morati pomučiti.

Njihov aktualni album 'Out of Control', objavljen u rujnu 2008., prodan je zasad u 750 tisuća primjeraka, što je ukupnu brojku prodanih izdanja grupe podiglo na šest milijuna.

Premijera videospota 'Untouchable' dogodit će večeras na televiziji Channel 4.