Prije nekoliko sati, u 3:30 ujutro po kalifornijskom vremenu, policija je pozvana u Rihanninu kuću te su se u njoj zadržali oko pola sata.


Oko podneva po hrvatskom vremenu u Rihannin dom u Hollywoodu pozvana je policija. Nakon što su stigli policajci su se zaputili u kuću, gdje su proveli čak pola sata. Za sada nije poznato da li je policiju pozvala Rihanna ili netko drugi, niti razlog njihovog dolaska, ali očito je bilo nešto ozbiljno čim su predstavnici zakona proveli čak pola sata u kući mlade pjevačice.

Vezani članci Obiteljsko nasilje, ilustracija Ispovijest žene koja je ostavila svog zlostavljača: "Bila sam sva u modricama. Da nisam pobjegla, bila bih ispod zemlje" Boris Milošević Milošević osudio nedavne napade u Splitu i Vukovaru: ''Strašno i sramotno je da se to uopće događa''

No to nije bilo sve, jer je očito ovo bila Riannina 'policijska večer'. Naime, nekoliko sati prije toga, nakon što je Rihanna izašla iz holivudskog noćnog kluba oko 1 sat poslije ponoći i sjela u auto, zaustavila ju je policija. Koliko se činilo policija ju je zaustavila radi rutinske kontrole, no mlada pjevačica je usprkos tome bila odlične volje i smijala se, što se ne bi moglo reći za Chrisa Browna koji je snimljen u L.A.-u – u banani!