Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Madonna je snimila kampanju za nadolazeću kolekciju modnog dvojca Dolce & Gabbana.


Dolce & Gabbana imaju novu kućanicu - Madonnu! Pjevačica je pristala na snimanje reklame za D&G kolekciju proljeće/ljeto 2010. godine, nastalo je ukupno deset fotografija, a tema je uglavnom život kućanice.

Vezani članci Lourdes Leon Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju Britney Spears - 5 Svjetska zvijezda slomila se pod teretom slave: Njezine šokantne fotografije iz 2007. tada su obišle svijet

Tako Madonnu vidimo kako pere posuđe, kuha ručak, s prstima grabi špagete iz zdjele ili za sjedi za kuhinjskim stolom te ljušti kuhana jaja. Naravno, sve je prikazano s visokom dozom glamura iako je poruka modnog dvojca kako im je namjera odijevati i kućanice, ali zaboravljaju da rijetke imaju dovoljno novaca za kupovinu njihovih luksuznih odjevnih detalja.

Kad se stvari otmu kontroli

Iako su Madonna i dečki prijatelji već godinama, za snimanje ove kampanje nisu se lako dogovorili, jer se obje strane boje miješati posao i privatan život. 'Uvijek se bojimo kako bi upuštanje u takvo što naštetilo našem prijateljstvu', jednom prilikom rekao je Stefano Gabbana.

>> VIDEO: Madonna se pokrila svetom knjigom Kabale

>> Madonna posjetila zloglasnu brazilsku favelu