Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

77-godišnja glumica ne prestaje tugovati za najboljim prijateljem koji je tragično preminuo u 51. godini.


Prije samo nekoliko dana Elizabeth Taylor je izjavila kako želi biti pokopana na losanđeleskom groblju Forest Lawn pored groba Mchaela Jacksona. Izvor blizak glumici i pjevaču ispričao je National Enquireu: 'Nakon sjedenja u velikom mauzoleju između staklenih zidova i Michelangelovih replika, mjestu gdje se nalazi Michaelov grob, Elizabeth je kasnije rekla prijateljima da nikada u životu nije osjetila takav duševni mir'. To je bio trenutak kad je najbolja Michaelova prijateljica počela razmišljati gdje i kako bi voljela biti pokopana.

Vezani članci Slika nije dostupna Svijet se oprašta od Michaela Jacksona Slika nije dostupna Poznati datum i mjesto Jacksonove komemoracije

Zbog ograničenog kretanja u invalidskim kolicima u kojima je završila zbog skolioze koju uzorkuje deformacija kralješnice, Elizabeth nije bila u mogućnosti održati govor na komemoraciji u Staples centru. Ipak, pojavila se na pogrebu nakon čega je izjavila:

'Moj život bez Michaela je tako prazan'

'Voljela sam Michaela cijelom svojom dušom i srcem te ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Imali smo toliko toga zajedničkog, što podrazumijeva i zabavu. Zauvijek će živjeti u mojem srce, ali to nije dovoljno. Moj život je sada tako prazan. Mislim da nitko nikada nije znao koliko se Michael i ja zapravo volimo'.

27. rujna u losanđeleskom Nokia Theatreu će se premijerno prikazati Michaelov dokumentarni film 'This Is It'. No, u pripremi je cijela serija simultanih premijera koje se će održati u 25 zemalja diljem svijeta, uključujući gradove poput Londona, New Yorka, Rio de Janeira, Berlina, Johannesburga i Seoula u kojima će se prikazivati i dolazak uzvanika na crveni tepih.

Tako će londonska premijera započeti u jedan sat ujutro 28. rujna i to u Odeon cinema na Leicester Squareu. U Moskvi, Tokiju, Sydneyu i Parizu neće biti simultane premijere, već će se izdvojiti i zasebno pripremiti u svakom gradu, objasnili su organizatori.

Simultana premijera filma u 25 zemalja

'Michael Jackson ima cijelu armiju obožavatelja po cijelom svijetu', rekao je Jeff Blake, predsjedavajući u marketingu i distribuciji za Sony Pictures i nastavio: 'Puštajući film simultano po cijelom svijetu dat ćemo priliku njegovim fanovima da zajedno slave Jacksonovu nevjerojatnu karijeru'. Prema ideji organizatora, nakon premjere film će se u svjetskim kinima prikazivati samo dva tjedna.

Uskoro u prodaji dvostruki Michaelov album 'This Is It'

Također, nova Michaelova pjesma 'This Is It' u prodaji će se naći od 12. listopada, objavio je Sony Music Entertainment. U pjesmi back vokale pjevaju Michaelova braća, The Jacksons, te je pjesma dio dvostrukog albuma inspiriranog upravo spomenutim filmom 'This Is It'.

>> VIDEO: Jacksonovo priznanje o ovisnosti o lijekovima

>> Michael Jackson ruši rekorde prodaje

Dvostruki album će se u prodaji pojaviti 26. listopada. Na prvom od dva CD-a naći će se originalni masters Michaelovih hitova prema slijedu kako se kreću u filmu, dok će na drugom CD-u biti još nepoznate verzije drugih hitova uključujući recitaciju pjesme 'Planet Earth'.