Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na eko etno imanju mjesta Koroĝe te na poznatoj slavonskoj atrakciji - Pikovom stanu (između Vinkovaca i Rokovaca) ovih se danas snimio spot Colonije i Slavonia banda za njihovu zajedničku pjesmu 'Gukni golube'.


Riječ je o pjesmi koja se nalazi na aktualnom Colonijinom albumu 'Pod sretnom zvijezdom', a s kojom je Colonia nastavila suradnju sa popularnim tamburaškim sastavom Slavonia band započetom sa izvođenjem pjesme 'Varalica' (tamburaška verzija pjesme se nalazi na albumu Slavonia banda 'Zbogom noći', a dance verzija na Colonijinom prethodnom albumu 'Do kraja').

Vezani članci Slika nije dostupna Velika ispovijest Indire Levak: "Bila sam zatvorena. Došlo je do zasićenja, zamora..." Slika nije dostupna PROŠLO JE 20 GODINA Colonia nekad i danas - 'Mi smo kao mala mafija'

Kako bi sve bilo u ozračju Slavonije i pjesme s kojom trenutno osvajaju radijske top ljestvice, (a osnovna ideja spota je - spoj tradicionalnog i modernog) Indira, Boris i Tomislav su za ovu prigodu odjenuli tradicionalne nošnje.

Tako je Indira odjenula kreaciju Nataše Kos te dizajnerice etno nošnji iz Vinkovaca Slavice Musa, dok su Boris i Kameni nosili tkanice i šlingane košulje KUD-a 'Kristal Sladorana Županja'. Kao i na svim snimanjima Colonijinih spotova, a sukladno njihovoj općepoznatoj pozitivnoj energiji -atmosfera je bila vrlo opuštena i zafrkantska.

Ekipa se u pauzama između snimanja opuštala uz degustaciju tradicionalnih, slavonskih jela (Indira se posebno oduševila kruhom sa masti posutim crvenom paprikom kojega se prisjetila iz dana svoga djetinjstva u Županji).

Nakon snimanja spota zabava se nastavila uz popularni tamburaški sastav Sinovi ravnice.

Redatelj spota je Darko Drinovac (koji sa Coloniom uspješno surađuje u režiranju 10-tak spotova), za styling se pobrinuo Marko Grubnić, a šminku Tomo Vrban.