Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krajem mjeseca grupa Feminnem predstavljat će Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Sa zgodnim se triom jučer družila naša Lana Tupek kojoj je feminemka Pamela Ramljak otvoreno govorila i o novoj ljubavi.


Grupa Feminnem uskoro će otputovati u glavni grad Norveške kako bi našu zemlju na Eurosongu predstavile svojom pjesmom 'Lako je sve'. Cure se naravno priželjkuju pobjedu. Djevojke se nadaju da će Lijepu našu u Oslu predstaviti u najboljem svijetlu.

Vezani članci Damiano David - 1 Svijet je preko noći poludio za frontmenom Maneskina, a što domaće dame kažu kad su muškarci i šminka u pitanju? Hurricane Hurikankama karijera na vrhuncu, angažirane su za cijelo ljeto, a otkrivena je i basnoslovna cifra koju će zaraditi!

>> 'Hrvatska je konzervativna i katolička, zato ne igramo na seksipil'

>> Eurosong kladionice: Najviše šansi Njemačkoj, najmanje Sloveniji

S obzirom da u javnosti o životu na estradi nerijetko kruže razne glasine zanimalo nas je što bi djevojke učinile u slučaju da se suoče s nemoralnim ponudama poput one koju je u istoimenom filmu Robert Redford ponudio prelijepoj Demi Moore.

Život feminemke Pamele Ramljak u posljednje vrijeme pljeni naviše pažnje. Naime nakon što se prije nekoliko mjeseci razvela od supruga Stojana Rakića ponovo je zaljubljena. No na glazbeno natjecanje u Norvešku neće voditi novog dečka, mladog ekonomistu Mladena Salajstera. Više u prilogu IN magazina!