Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvadeset petogodišnja Amy koja je bila optužena za nekoliko javnih napada prošli tjedan, se susrela s neočekivanom poslovnom situacijom, problematičnoj pjevačici su američke vlasti odbili izdati radnu vizu za SAD zbog koje neće moći biti prisutna na velikom 'Coachella' festivalu sljedeći mjesec.


Iako je bila na popisu bitnih izvođača uz The Killerse, Morrisseye te legendarnog Paula McCarteya , festival za koji se očekuje da će posjetiti oko 75.000. fanova ovoga puta će ipak proći bez karizmatične Amy Winehouse i njenih hitova.

Vezani članci Slika nije dostupna Nađen kako se guši u krevetu! Slika nije dostupna Njezin stan se prodaje za nevjerojatnih 25 milijuna kuna!

'Amy ove godine neće nastupiti na 'Coachella' festivalu iz razloga što joj nije odobrena viza zbog problema koji su je donedavno pratili!', izjavio je njezin glasnogovornik.

'Totalno sam nezadovoljna raspletom događanja i muka mi je od svega!', bila je kratka i sažeta pjevačica u izjavi zbog nemogućnosti da se pojavi na velikom festivalu.

No, mora se naglasiti kako ovo nije prvi put joj je američka vlada stopirala javni nastup na njenom teritoriju. Prošle godine zbog 'navodnog' kašnjenja papirologije je bila prisiljena nastupati putem satelitske veze iz Londona na dodjeli US Grammya.