Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rutinska operacija slijepog crijeva, bila je sve samo ne rutinska za pjevačicu Alku Vuicu, koja je nakon toga ležala na intenzivnoj njezi.


Alka Vuica je iznenada hospitalizirana prije devet dana. 19. prosinca održala je koncert u Splitu, a iduće jutro se probudila s bolom u trbuhu. Otišla je u Novu Bolnicu u zagrebačkoj Dubravi gdje je saznala da ima upalu slijepog crijeva.

Vezani članci Slika nije dostupna Red Carpet doznao kako će Alka Vuica proslaviti 50. rođendan Slika nije dostupna Nakon presude hrvatskim generalima Alka Vuica pala u depresiju

Izvršena je operacija u ponoć, a pjevačica je izjavila kako je dežurna sestra primijetila kako joj iz katetera curi krv. Ispalo je da joj je tijekom operacije nehotično povrijeđena vena. Hitno je uslijedila nova operacija kako bi se sanirala povreda vene.

No oporavak nije bio nimalo brz. Pjevačica je vjerojatno izgubila dosta krvi jer je nakon operacije ostala na intenzivnoj njezi još dva dana, dok je infuziju primala pet dana. Nije smjela piti nikakvu tekućinu, a kaže da joj je bilo iznimno teško jer su joj samo usta vlažili cijelo vrijeme. Zbog bolesti je Alka otkazala sve zakazane nastupe za božićne i novogodišnje blagdane.