Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tako Tvrdi Alka Vuica koja prema godišnjem izvješću ZAMP-a nije ušla u prvih deset autora pjesama koje su se najviše vrtjele tijekom godine, iako je imala hit koji, koliko god se trudili, nismo mogli izbjeći.


Prvo je u jednim dnevnim novinama izjavila da estradom vlada glazbena mafija, no onda je ipak mafiju zamijenila klanovima. Alku je uzrujalo to što za sljedeću Doru, prema ovogodišnjem izvješću ZAMP-a, nije imala dovoljnu zaradu da bi svojom pjesmom izravno ušla u natjecanje. To je čudi s obzirom na to da niste trebali imati slonovsko uho kako bi uhvatili Alkinu pjesmu napisanu za Simonu Gotovac.

Vezani članci Slika nije dostupna Bludna i bez srama: Željela oralno zadovoljiti Alkinog partnera! Slika nije dostupna Alka pobjegla iz srpskog realityja!

'Klanovi vladaju, klanovski se sve određuje, klanovski su nekakve uspješnice i zapravo mi se nekad čini da je nedopustivo i loše biti talentiran u ovoj zemlji. Mislim da su krivi kriteriji jer ne možete reći da se najviše 'vrti' neko tko je napisao špicu za seriju koja ide svaki drugi dan, to je isto kao da kažete da se najviše 'vrti' autor koji je napisao glazbu za reklamu za Coca Colu.', rekla je Alka za IN magazin.

Među hitmejkerima koji nisu ušli u izravni izbor je i Rajko Dujmić. Premda je ova godina za jedinog glazbenog autora, čija je pjesma Rock me baby svojedobno i dovela Eurosong u Hrvatsku, bila izuzetno plodna, Rajko će na Doru kroz mala vrata. Više u prilogu IN magazina!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju