Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim što redovito vježba i brine se za duševno zdravlje, Vlatka Pokos je odlučila ispeglati sitne bore lica. Pjevačica je medijima izjavila, kako se nada da će nakon pomlađivanja lica hijaluronskom kiselinom u njezin život sigurno ušetati i nova ljubav. Potpuno suprotno izjavila je za IN magazin prije samo nekoliko mjeseci.


'Mislim da su borice oko očiju ili takozvane smjehuljice da su kako bih rekla dio života vašeg, onog što ste proživjeli, što vas je povrijedilo, obogatilo. Dakle to je moj život ja ne želim izbrisati sa svog lica život', rekla je tom prilikom Vlatka.

Vezani članci Dvije vrste žena (Foto: brightside.me) - 9 Kakav ste tip cure u vezi? Odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i saznajte! Slika nije dostupna Samouvjerena Vlatka zvijezda večeri: Na pisti bez donjeg rublja!

>> FOTO: Jako našminkana Vlatka Pokos na tretmanu lica

Četiri tretmana hijaluronskom kiselinom platit će 2000 kuna, u koktel haljinama osjeća se neodoljivo, a hvali se i kako obožava skupe torbe poput onih Yves Saint Laurenta, kojih ima desetak. No, ono na što se gotovo u svakom intervjuu osvrne, jest razvod od Josipa Radeljaka Dikana. Tvrdi kako je zbog njega posjećivala psihologa i pila tablete za smirenje. Više u prilogu IN magazina!