Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Defendor' je pričao o neobičnom super junaku čija 'karijera' završava pod nadzorom psihologinje. Glavne uloge u filmu tumače Woody Harrelson i Sandra Or.


Woody Harrelson glumi super heroja u filmu ‘Defendor’. Premijera je održana u ponedjeljak u Los Angelesu. Glumac je nominiran za ovogodišnjeg Oscara za ulogu kapetana Tonyja Stonea u romantičnoj drami ‘The Messenger’.

Vezani članci Slika nije dostupna Harrelson: 'Nema krize za filmski biznis' Slika nije dostupna Vjenčali se Woody Harrelson i Laura Louie

>> 'U Hrvatskoj su me skoro ubili opaki kur*** sinovi!'

‘Ne mogu zamisliti da stvari mogu ići bolje od ovoga. Osjećam se potpuno ispunjeno. Zaljubljen sam u svoju obitelj. To je glavni dio mog života, kao i moji prijatelji. Ovo sve ostalo je samo jedan divan bonus’, komentirao je Woody Harrelson nominacije na premijeri filma ‘Defendor’.

U ‘Defendoru’ Harrelson je pod nadzorom psihologinje koju tumači Sandra Or, koju hrvatski gledatelji poznaju po tome što glumi u seriji ‘Uvod u anatomiju’. Psihologinju je glavnom liku filma odredio sud, a nakon toga liječnica sve više stvari saznaje iz života svog pacijenta čiji alter ego živi u obliku superheroja.

‘Očarana sam Woodyjem. On je tako cool i odlično smo proveli vrijeme tijekom snimanja. Bio je to uistinu zanimljiv projekt’, izjavila je Sandra Or.

Na pitanje o ishodu tijekom večeri dodjele Oscara, Harrelson je samo izjavio: ‘Jedina razlika bit će u tome što ovaj put neću biti u društvu Larryja Flinta’, sugerirajući na nominacije iz 1997. godine kad je za ulogu u filmu ‘Narod protiv Larryja Flinta’ redatelja Milosa Formana bio nominiran za glavnu mušku ulogu.