Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za dva dana će biti objavljena najnovija biografija jednog od najvećih živućih holivudskih zavodnika. Ako je brojka žena s kojima je spavao i napuhana za par tisuća i dalje je velika.


Sedamdeset dvogodišnji holivudski glumački veteran je na pitanje autora biografije Petera Biskinda: ‘S koliko je žena spavao u životu’, odgovorio kako je lakše izbrojati zvijezde na nebu.

Vezani članci Život žena pod talibanskim režimom: Ilustracija - 5 Ostvaruju se najgori strahovi: Zbog udara talibana na žene, nevladine organizacije zatvaraju programe pomoći Slika nije dostupna VIDEO Talibani vatrogasnim vozilom polijevali prosvjednice: Sumnja se da su u vodi bile kemikalije

‘Bilo je 12.775 žena. To ne uključuje dnevno-noćne ‘brzince’, valjanje po zadnjem sjedalu auta, regularno drpanje i poljupci’, izjavio je Warren Beatty piscu. Najnovija biografija naziva ‘Star: How Warren Beatty seduced America’ naći će se u prodaji u SAD-u u srijedu 6. siječnja. Obzirom na broj žena s kojima je Warren bio, bolji naslov biografije nije ni mogao biti smišljen.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju