Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nezgoda člana grupe Diversity dogodila se na nastupu za premijera Gordona Browna.


Ulična plesna skupina Diversity napravila je pravo malo čudo kada su u finalu britanskog Supertalenta pobijedili svjetsku glazbenu senzaciju Susan Boyle. Od onda skupina putuje po zemlji i nastupa, a u srijedu su bili gosti nikog drugog nego britanskog premijera Gordona Browna i njegove žene Sarah.

Vezani članci Pad Oklijevanje u zadnji čas dovelo do bolnog pada, ponekad se treba samo prepustiti Slika nije dostupna Najpopularniji svjetski talent show stiže na hrvatske ekrane!

No za vrijeme nastupa dogodila se nezgoda kada je najmlađi član skupine, čupavi i rudlavi Perri Luc Kiely trebao izvesti salto unatrag. Kada je taj isti potez izveo za vrijeme nastupa na britanskom Supertalentu sve je bilo u redu, ali ovoga puta umjesto da se dočeka na noge mali Perri je 'prizemljio' s glavom na asfalt.

 

 

Perri se nakon nezgode podigao i otplesao do kraja svoj dio u točci, no nakon toga je briznuo u plač, a ostatak članova su pojuri da ga utješe. Čak je i premijerova supruga pohitala vidjeti da li je sve u redu. Na sreću sve je prošlo bez težih posljedica za Perrija, koji iako je još neko vrijeme bio u šoku, fizički nije uopće bio ozlijeđen.