Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nezgoda člana grupe Diversity dogodila se na nastupu za premijera Gordona Browna.


Ulična plesna skupina Diversity napravila je pravo malo čudo kada su u finalu britanskog Supertalenta pobijedili svjetsku glazbenu senzaciju Susan Boyle. Od onda skupina putuje po zemlji i nastupa, a u srijedu su bili gosti nikog drugog nego britanskog premijera Gordona Browna i njegove žene Sarah.

Vezani članci Fail Izlet oca i sina završio je nezgodom koja je postala hit na društvenim mrežama Zašto djeca plaču? Roditelji na rubu živaca podijelili zašto im djeca plaču i nasmijali ljude diljem svijeta

No za vrijeme nastupa dogodila se nezgoda kada je najmlađi član skupine, čupavi i rudlavi Perri Luc Kiely trebao izvesti salto unatrag. Kada je taj isti potez izveo za vrijeme nastupa na britanskom Supertalentu sve je bilo u redu, ali ovoga puta umjesto da se dočeka na noge mali Perri je 'prizemljio' s glavom na asfalt.

 

 

Perri se nakon nezgode podigao i otplesao do kraja svoj dio u točci, no nakon toga je briznuo u plač, a ostatak članova su pojuri da ga utješe. Čak je i premijerova supruga pohitala vidjeti da li je sve u redu. Na sreću sve je prošlo bez težih posljedica za Perrija, koji iako je još neko vrijeme bio u šoku, fizički nije uopće bio ozlijeđen.