Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četvrti dugoočekivani nastavak sage o ‘Terminatoru’ premijerno će zaigrati u američkim kinima 21. svibnja, a hrvatska kino publika će pričekati s prvom projekcijom do 4. lipnja. U traileru od skoro četiri minute može se vidjeti sva raskoš jednog od najpopularnijih znanstveno fantastičnih filmskih serijala svih vremena..


U četvrtom nastavku 'Terminatora' vođu otpora Johna Connora glumi Christian Bale, koji će se naravno naći na udaru čitave vojske Skynetovih terminatora svih veličina, a uz to će morati i rješavati neke dileme kade su u filmu pojavi Marcus Wright, stranac s amnezijom, kojeg glumi Sam Worthington. Još uvijek se ne zna hoće li se Arnold Schwarzenegger pojaviti u cameo ulozi. Režiju potpisuje McG, pravog imena Joseph McGinty Nichol.

Vezani članci Zbog neprilagođene brzine sletio niz padinu i teško se ozlijedio Nesreća u Istri: Zbog neprilagođene brzine sletio niz padinu, u vozilu bilo i dijete Poni Sokol - 2 Gostio se tuđim povrćem i presretao automobile, a onda je u nestašnog ponija odlučila investirati općina Bale: "Sokol se sad smirio"

>> Chistian Bale pukao na snimanju Terminatora

Snimanje filma zabilježio je i jedan skandal, odnosno trenutak kad je Christian Bale je doslovce pukao i iskalio se na direktora fotografije Shaneu Hurlbutu, nakon što je ovaj prekinuo snimanje zahtjevne scene na setu u Novom Meksiku. Naime Hurlbut se umiješao u scenu između Baleovog lika Johna Connora i glumice Bryce Dallas, nakon čega je i inače impulzivni velški glumac poludio i sasuo Hurlbutu niz uvreda u lice, kad je čak 35 puta izgovorio riječ ‘fuck’.