Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati glumac Jude Law gostovao je u četvrtak u showu Davida Lettermana, a na pitanje koliko ima djece je odgovorio netočno, zaboravivši navesti 10-mjesečnu kćerkicu Sophiu.


Jude Law ima troje djece s bivšom ženom Sadie Frost, a bivša djevojka Samantha Burke rodila je poznatom glumcu u veljači njegovo četvrto dijete, kćerkicu Sophiu. Iako je Law, nakon što je Samatha objavila da je trudna zanijekao da je otac, nedugo nakon toga njegov predstavnik za štampu ipak je potvrdio da je Jude otac djeteta, te da će činiti 'bitan dio njegovog života'.

Vezani članci Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta" Građani se pred Klaićevom opraštaju od preminule djevojčice - 7 Psihologica o sustavu socijalne skrbi: "Danas bih kriknula, kao mama, kao psiholog, kao netko tko tri desetljeća radi u sustavu"

No kada ga je David Letterman u četvrtak pitao koliko djece ima dok je pričao kako namjerava provesti praznike sa svojim potomstvo, Law je mrtav hladan rekao, 'Troje', te nastavio pričati o predstojećem odmoru, bez da se nakon toga u ijednom trenutku ispravio.

 

 

Preuranjena demencija ili bezobrazno nijekanje?

Preuranjena demencija ili bezobrazno nijekanje postojanja djeteta koje koliko se čini nije nikada ni želio? I da li je uopće moguće da netko zaboravi koliko djece ima? Teško, tako da je to s Judeove strane prije bilo ignoriranje male Sophije.

Činjenice da Law ne voli kad ga pitaju za kćer koju ima s Samanthom Burke do te mjere da je novinarima strogo zabranjeno postavljati pitanja na tu temu, samo potkrepljuju da Law, usprkos tome što je priznao očinstvo i rekao kako će 'činiti bitan dio života male Sophije' zapravo to učinio samo 'na papiru' dok u stvarnosti 'gudi' sasvim drugu pjesmu.