Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U showu svoje najbolje prijateljice i poznate mrziteljice Angeline Jolie, Chelsea Handler.


Jennifer Aniston je bila specijalna gošća u zadnjem izdanju Chelsea Lately's showa, koji vodi njezina kontroverzna najbolja prijateljica Chelsea Handler, koja je najpoznatija po svojim verbalnim napadima i vrijeđanju Angeline Jolie u svojim stan up nastupima, koji su u jednom trenutku bili toliko žestoki da ju je čak i Jenny počela izbjegavati i moliti da prestane, iako joj je najpoznatija glumica svijeta otela, sada već bivšeg muža Brada Pitta.

>> Bojno polje opet otvoreno: Jolie poludjela na Aniston!

>> VIDEO: 'Angelina, ti si ku***, pi**a i razaračica domova!'

Vezani članci Slika nije dostupna Samo jedna žena na svijetu može biti ovako seksi na biciklu! Slika nije dostupna Nestašni vjetar se zavukao super obdarenoj zečici pod suknju!

Kako je bila u društvu svoje najbolje prijateljice Chelsea, Jennifer se u emisiji naravno odlično zabavljala, te je čak na show odlučila povesti svog psa, 15-godišnjeg terijera Norma, no ipak prava zvijezda večeri su bile savršene noge koje je lijepa glumica naglasila sa štiklama i kratkom uskom haljinom, te tako pokazala Bradu što propušta i zašto se mnogi slažu da su baš njezine noge najbolje u Hollywoodu.