Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Matt Damon dobio je nagradu za poseban doprinos američkoj filmskoj industriji.


U Beverly Hilton hotelu održana je dodjela nagrada američkih kinematografa koji su ovoga puta za poseban doprinos filmskoj industriji nagradili glumca i scenarista Matta Damona. Na dodjelu je došao u društvu lijepe supruge Luciane Barroso.

Vezani članci Nagrađeni najuspješniji maturanti - 1 Briljirali na državnoj maturi i zasluženo nagrađeni: "Nema neke tajne. Ako se radi bit će rezultata" Frank Graziano prima nagradu Povijesni uspjeh: Hrvatska "Murina" osvojila nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu

'Za ovu nagradu sam saznao prije nekoliko mjeseci i moja prva reakcija bila je - jeste li sigurni?!', u smislu da bismo ipak trebali s tom nagradom još malo pričekati. Međutim, rekli su mi da to nije nagrada za životno djelo, već nagrada 'ide ti dobro, samo tako nastavi', pa sam rekao da može', rekao je skromni Matt Damon koji je u karijeri ostvario zavidne uloge u filmovima poput 'Dobri Will Hunting', 'Oceanovih jedanaest', 'Bourneov identitet', 'Oceanovih dvanaest', 'The Informant!' ili 'Invictus'.