Velški komičar Rob Brydon u četvrtak ujutro gostovao je na jutarnjem showu BBC-a, te je voditeljici Sian Williams priredio iznenađenje kakvo u karijeri još uvijek nije doživjela.


Jutarnji show na BBC-u se bližio kraju kada se 45-godišnji velški komičar Rob Brydon počeo primicati voditeljici Sian Williams, dok je njezin kolega Bill Turnbull držao 'završnu riječ'. Rob se 'opasno' blizu primaknuo voditeljici Sian, nekoliko puta je senzualno dotaknuo po licu, da bi je trenutak nakon tog nekoliko puta strastveno poljubio.

Vezani članci Iznenađenje u eteru U javljanju za javnu televiziju slučajno pokazala ogromnu intimnu igračku pa postala hit na internetu Slika nije dostupna Kraljica ukrala svu pažnju: Pojavila se u redakciji tijekom vijesti uživo!

Sian se nakon 'blitzkreig' vrućih poljubaca samo zbunjeno hihotala, a njezin kolega je kroz smijeh je odjavio emisiju i pozdravio gledatelje. Rob je ovim potezom osigurao dodatne simpatije svojih fanova i gledatelja, a da li će njegova 'veza' sa Sian prerasti u nešto više od ljubakanja uživo na televiziji će samo vrijeme pokazati.