Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Brittany Murphy umrla je ujutro, objavio je glasnogovornik ureda mrtvozornika okruga Los Angelesu, prenose američke TV mreže.


Prema navodima ureda mrtvozornika, Medicinski centar Cedars-Sinai u Hollywoodu izvijestio ih je da je osoba imenom Brittany Murphy umrla u bolnici u nedjelju. Uzrok smrti 32-godišnje glumice nije objavljen, izvijestila je TV mreža MSNBC News.

TMZ prenosi kako je glumica pretrpila težak srčani udar. Navodno ju je pod tušem u nesvijesti pronašla majka Sharon.

Vezani članci Slika nije dostupna Vožnja taksijem vrijedna 25.000 kuna! Slika nije dostupna FOTO: Toples ljepotice u kadi i u Los Angelesu

TV magazin koji prati slavne, Access Hollywood, izvijestio je na internetskoj stranici da je uzrok smrti potpuni zastoj srca. Murphy je poznata po ulogama u filmovima 'Clueless', '8 Mile', 'Just Married', 'Girl, Interrupted', 'Sin City', 'Riding In Cars With Boys' i drugima.

Glasnogovornik Vatrogasne službe Los Angelesa izjavio je da je hitna služba 911 primila poziv s adrese 1800 N. Rising Glen Road, ulice u kojoj glumica živi u nedjelju oko 08 sati, po lokalnom vremenu. Glumica je prebačena u bolnicu, a proglašena je mrtvom po dolasku u Medicinski centar Cedars-Sinai. Brittany Murphy bila je u braku sa scenaristom Simonom Monjackom, za koga se udala u svibnju 2007. (Hina)