Atomic Dance Factory već imaju pripremljenu koreografiju, u tijeku je kupovina kostima i 'glancanje'.


Prema riječima koreografa i voditelja sve uspješnije plesne skupine Atomic Dance Factory, Saše Krnetića, koreografija za finale Supertalenta koje će se održati za dva tjedna, već je spremna. U tijeku je kupovina kostima i posljednje pripreme. 'Jako smo nabrijani i napeti! Atmosfera u skupini je odlična, svi smo uzbuđeni', rekao nam je Saša koji se s ostatkom skupine 'potajno nadao ulasku u finale', iako su svjesni kako još uvijek ništa nije gotovo te se treba i u finalu pošteno dokazati.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Trenutačno samo razmišljaju o finalu

Vezani članci Slika nije dostupna Atomic Dance Factory: Bit ćemo bolji od britanskog Diversityja Slika nije dostupna Atomic Dance Factory na noge digli Dubravka Merlića

'Sretan sam što se vidi nevjerojatna razlika u interesu za ples prije i poslije nastupa u Supertalentu. Puno nas ljudi pita o plesu, traže tečajeve, kreće se s raznim angažmanima i slično. Velika je stvar što smo izašli na scenu na televiziji, jer je to potrebno da bi se ideja o plesu pomakla s mrtve točke', nadodao je Saša koji s ostalim članovima pravo slavlje planira tek nakon finala, bez obzira na ishod, a ulazak u finale proslavili su skromnije od očekivanog.

>> Atomic Dance Factory: Bit ćemo bolji od britanskog Diversityja

>> Atomic Dance Factory, Deborah i Marijan u finalu Supertalenta!

'Kad smo se našli da malo proslavimo polufinale i ulazak u finale ekipa je donijela dva bezalkoholna, znači dječja šampanjca koja smo otvorili na treningu. Najvažnija stvar nam je to finale, a kasnije ćemo pošteno slaviti', nadodao je Saša Krnetić, zagriženi fan hip-hop/brakedance plesa te koreograf nagrađivanog 'Pianoplayera'.