Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Michael Lohan završio je u zatvoru nakon što je prekrišio sudsku zabranu time što je nazvao svoju bivšu zaručnicu Erin Muller.


Problematični otac, jednako tako problematične Lindsay Lohan završio je s lisicama na rukama, kako javlja TMZ, jer se oglušio o sudsku zabranu kontaktiranja svoje bivše vjerenice Erin Muller, te je okrenuo njen broj telefona.

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Trump želi ugušiti nagađanja o njegovu opozivu: "Ako budem smijenjen, mislim da će svi biti vrlo siromašni" Donald Trump (Foto: AFP) Trump priznao da je znao za isplate Michaela Cohena: "Novac nije uzet iz kampanje, već je moj"

Erin je dobila sudsku zaštitu prošlog svibnja nakon što joj Michael prijetio da će prvo ubiti nju, a potom sebe. U istražnom zatvoru nije proveo dugo vremena. Trenutno je na slobodi uz plaćenu  jamčevinu i pod optužbom je da je imao kriminalne namjere time što je nazvao Erin.

>> 'Prestani okolo pričati o Lindsay i drogama!'

Podsjećamo kako se Michael pokazao majstorom privlačenja medijske pozornosti time što je u posljednje vrijeme svako prisustvo kamera i mikrofona koristio kako bi odgovorio Lindsay od navodnog uzimanja narkotika. 'Gledaj svoja posla', bio je odgovor koji je ubrzo dobio od Lindsayjine majke i svoje bivše supruge Dine Lohan.