Blaženo stanje u kojem se glumica nalazi gotovo se ne primjećuje, no isto se ne može kazati za njen ogromni dijamantni zaručnički prsten.


Glumica je novi komad nakita pokazala na međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu, gdje je osvojila nagradu 'Desert Palm Achievement' za ulogu u filmu 'Crni labud'.

Vezani članci Slika nije dostupna Spektakularna vjenčanja koja su obožavatelji jedva dočekali! Slika nije dostupna Natalie Portman: Ljudi me ne gnjave zbog imidža dobre djevojke!

Dvadesetdevetogodišnja glumica tek se nedavno zaručila s Francuzom Benjaminom Millepiedom, plesačem i koreografom s kojim je surađivala u spomenutom filmu. I dok je kao i obično vrlo rezervirana što se privatnog života tiče, kada je primila nagradu, Natalie je odala priznanje svome zaručniku. Srcedrapateljni govor o Millepiedu zaključila je riječima 'Pratio me u filmu, a sada me prati u životu.'

Da je par u skladnom odnosu izjavio je izvor blizak zvijezdi za Us Weekly, istaknuvši: 'Ona voli umjetničke, inteligentne muškarce, a on je umjetnički i inteligentan tip'. 

>> Natalie Portman trudna i zaručena za baletana

>> FOTO: Natalie Portman gologuza u novom filmu