Audicije za Supertalent održane po Hrvatskoj stigle su do svog kraja u osiječkom HNK-u. Četrdesetak kandidata u dva dana dokazalo je kako Slavonija prije svega ima supertalentiranu publiku i kandidate željne dobrog provoda prije nego prolaza u dugi krug natjecanja.


Osiječki kandidati pokazali su se veselima i šarolikima, pravim slavonskim temperamentom. Kako tradicija nalaže, tamburaša, velikih i malih nije nedostajalo. No osim tradicije, Slavonija nudi i talente poput djevojčice Ane koja je ove godne otkrila kako može baš sve reći unatrag, bez ikakve prethodne pripreme.

Vezani članci Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu! Antonia Dora Pleško Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

>> Supertalent će biti najgledaniji hrvatski show svih vremena!

Za svoj nastup odabrala je unatraške nešto i otpjevati. Najstroži član žirija Dubravko Merlić, pozitivno je iznenađen, kaže, brojnošću i raznovrsnošću talenata i posebno motiviranom publikom. Oduševljen je ostao nastupom svog favorita, trbušnog plesača Vjekoslava.

On se zbog ljubavi prema plesu odupro predrasudama i natjerao svoju okolinu da ga prihvati i uvidi kako on to radi i bolje od svojih ženskih kolegica. Drugi dan audicije otvorio je bend 'We come one' s kombinacijom heavy metala i trubačke glazbe Trenkovih pandura. Kako mašta supertalentiranih Slavonaca ne poznaje granice pokazali su i gospoda Franjo i Zdravko sa svojom izvedbom valcera na malerskim ljestvama.

Osijek je pokazao kako nisu uvijek najmasovnije audicije te koje donose i najbolje kandidate. Sa završetkom posljednje audicije i više nego dovoljno prikupljenih supertalenata članovi žirija ponosni su i zadovoljni viđenim i slažu se s riječima svoje 'glasnogovornice' Nine koja kaže: 'Jedva čekam i nestrpljiva sam podijeliti svu ovu raskoš talenata s našom publikom koja, sigurna sam, i ne sluti što smo joj to priredili'. Prva emisija Supertalenta na Novoj TV bit će prikazana 25. rujna.

Posjetite stranicu Supertalenta