Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tim se pitanjem, na koje nije nimalo lako naći odgovor, bavio proteklih dana naš lovac na lijepe žene Claudio Kramarić.


Pri svom je odabiru za top 10, Claudio Kramarić kao osnovni kriterij uzeo rok trajanja, dok nadolazeće zvijezde nije uzimao u obzir. Evo rezultata njegovog istraživanja:

Vezani članci Iskrica Strčić - 2 Hrvatskoj nedostaje sigurnih kuća, otkad je počela pandemija redovito su popunjene: "Svake godine broj nasilja raste" Žena u Japanu, ilustracija Vladajuća stranka želi više žena na sastancima, ali ako ne govore: "Svoja mišljenja mogu predati tajništvu"

Jessica Simpson i dalje uzburkava maštu muškaraca. Nema ni jedne top liste unatrag desetljeća gdje se ova zanosna plavuša nije pojavila. Zanimljivo je što je u svijet showbizza ušla sa 12 godina, nastupajući u jednom šou s Britney Spears i Christinom Aguilerom.

Ova potonja, Christina Aguilera sa samo 156 centimetara visine ima dovoljno vatre da je slijedi u stopu i na ovoj listi najseksepilnijih.

Lindsay Lohan - Ima nešto u toj maloj, komentirao je vražji Jack Nicklson i nije bio daleko od istine. Ova talentirana glumica, a tek potom pjevačica i model ima više prekršajnih prijava nego odigranih uloga.

Jessica Biel - Američka glumica poznata je po golišavim scenama, a u Evinu je kostimu pozirala već sa 18 godina.

Charlize Theron - bivša manekenka i američka glumica ne prođe nezapaženo ni na jednom crvenom tepihu. Ova dobitnica Oscara u čas se može pretvoriti u okrutnog ubojicu od kojeg vam se ledi krv u žilama.

Beyonce piše pjesme, producira ih i pjeva, a počastila nas je i koncertom u Zagrebu. 170 centimetra visoka afroamerička pjevačica obožava trbušni ples.

Halle Berry polako se bliži pedesetoj, no tko bi uz zdrave oči mogao potvrditi u tu činjenicu?

Angelina Jolie – Pila je krv svog dečka, udavala se, razvodila, tetovirala, a onda je stala na loptu i sirotoj Jennifer Aniston otela supruga. Pune usne i zavodljiv stas i dalje su njeno glavno oružje.

Scarlett Johansson - Uloge u filmovima 'Izgubljeni u prijevodu' i 'Crna Dalija' proslavili su je publici širom svijeta, no muškom dijelu publike ta glumica je odavno bila poznata. Znali su za ovu rasnu ljepoticu po izjavi kako joj seks na otvorenom nije problem.

Jessica Alba – U svakom trenutku i iz bilo kojeg kuta gledanja ovoj ženi teško da možemo pronaći mane.

Sve ih pogledajte u video prilogu InMagazina.