Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jelena Veljača više nije dio AVA-inog tima, potvrdio je za Dnevnik.hr, Roman Majetić, čelni čovjek te produkcijske kuće.


'Točno je da smo s Jelenom Veljačom prekinuli suradnju prije više od mjesec dana na scenariju 'Zakona ljubavi'. Jelena je u suradnji sa mnom osmislila osnovnu ideju serije te radila kao jedan od scenarista na projektu. Do prekida suradnje došlo je zbog njenog neispunjavanja ugovornih obveza, odnosno kršenja ugovora', objašnjava Majetić.

Vezani članci Slika nije dostupna Roman Majetić odustao od sapunica pa snima dokumentarac! Slika nije dostupna Narasle joj grudi: Jelena Veljača je trudna!?

'Je li to uzrokovano njenim drugim angažmanima ili nečim trećim, ne znam niti bih nagađao. U svakom slučaju, ne vidim ništa sporno u tome da s bilo kojim autorom prekinem suradnju kada ona prestane biti kvalitetna i produktivna. AVA je do sad surađivala i surađuje s 15-ak scenarista', kaže Majetić.

Nakon prekida suradnje s Veljačom, nastavljen je, tvrdi Roman Majetić, rad na scenariju serije 'Zakon ljubavi' s dvjema scenaristicama, Natašom Antulov i Natašom Drakulić, a ovisno o potrebi, u rad na scenariju produkcijski tim uključit će još pisaca.

'Svjestan sam da ime Jelene Veljače privlači pozornost medija, no to što nitko od medija nikad nije zabilježio jesmo li za neku seriju angažirali ili otpustili bilo kojeg scenarista, a to se naravno događa, govori da je interes za Jelenu, nažalost, neke druge prirode, odnosno da nema veze s njenim spisateljskim radom', zaključio je čelni čovjek AVA-e.
Jelena Veljača počet će surađivati na scenariju druge sezone serije 'Hitna 94'.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju