Na setu showa 'Pazi, zid!' frcale su iskre, rezultat je bila najveća svađa do sada. Bič Mjukenen potpuno je izgubio živce u temataskom okršaju između vatrogasaca i kuhara.


Vatrogasci i kuhari u emisiji 'Pazi, zid!' su odmjerili snage, ali ovaj put prolazeći kroz zidove i hladeći se u vodi luksuznog bazenčića. Šljemove i kuharske kapice natjecatelji su zamijenili kacigama, a svoje sposobnosti su morali pokazati prolazeći kroz zidove sa rekvizitima vezanim uz njihovu struku.

Vezani članci Fail Postoji dobar razlog zašto su nam mame branile da se igramo s loptom u kući, a oni su najbolji primjer Slika nije dostupna Hrvoje 'službeno' potvrdio kako je u vezi s Miom - putem Facebooka!

No, nije trebalo dugo da se situacija u igri 'pošteno zakuha'. Naime, na setu iskre su 'frcale' i rezultirale najvećom svađom do sada. Jedan od glavnih aktera okršaja na rubu incidenta bio je i do sad smireni Bič Mjukenen koji je u jednom trenutku potpuno izgubio živce. Red u studio pokušala je uvesti Mia Kovačić.

To je izludio Biča Mjukenena, a je li Mia uspjela uvesti red u emisiju te jesu li vatrogasci ugasili kuhare ili su kuhari ipak na kraju uspjeli 'skuhati' vatrogasce gledatelji imaju priliku saznati ove srijede 22. listopada, u 20 sati.