Guccijev dizajner Tom Ford odlučio je snimiti film 'A Single Man' o čovjeku koji izgubi partnera i pokušava dan preživjeti do kraja.


Prošle godine dizajneru Tomu Fordu palo je napamet režirati film, pa se ulovio novele Christophera Isherwooda 'A Single Man', zatvorio vrata holivudskog podruma i prionuo pisanju scenarija. Ubrzo je glavne uloge podijelio Colinu Firthu i Julianne Moore, iako je na njezinom mjestu u početku vidio super seksi Victoriju Silvstedt. Prije američke premijere film je bio prikazan na ovogodišnjem 66. Venecijanskom filmskom festivalu i nominiran za Zlatnog Lava.

Dizajnirao kostime za operu

Vezani članci Madonna Madonna pozirala za rijetku fotku sa sestrama, malo je reći da uopće ne nalikuju, a ona je opet izazvala zgražanje zbog jedne stvari Slika nije dostupna Madonna fascinirana kraljevskom ljubavnom pričom

Colin Firth je tada osvojio nagradu Volpi Cup za najboljeg glumca. Radnja filma kreće se oko engleskog profesora koji nakon nagle smrti kolege i prijatelja pokušava dan u Los Angelesu preživjeti do kraja. Film će se u svjetskim kinima početi prikazivati u veljači naredne godine.

Tom Ford je inače američki dizajner koji kao kreativni direktor već nekoliko godina brine o dizajnerskoj kući Gucci kao i vlastitoj etiketi Tom Ford. Ovog ljeta predstavio je novu liniju parfema 'Bois Marocain' a potom osmislio i izradio kostime za opernu predstavu 'The Letter' koja se u Santa Fe Operi prikazala šest puta.