Vrijeme darivanja u središte blagdanskih zbivanja stavlja obiteljski sklad i zajedništvo, a djeci koja nisu blagoslovljena živjeti u biološkoj obitelji tada je potrebno posvetiti posebnu pažnju. Povodom blagdana Sv. Nikole Nova TV je darovima razveselila male stanovnike SOS dječjeg sela Lekenik.


Voditeljice Mia Kovačić i Ivana Paradžiković s rukama punima slatkiša i igračaka posjetile su tako jednu višečlanu SOS obitelj. Djeca su pozvala Miju i Ivanu da s njima odglume djelić predstave koju upravo pripremaju, a kada su se prihvatili mikrofona pristigle novinarske ekipe pokazali su i pravi voditeljski dar.

Vezani članci Slika nije dostupna Mia Kovačić tuži svoju menadžericu za 187 tisuća kuna! Slika nije dostupna 'Veselim se zajedničkom životu s dečkom u Moskvi'

Djeca su redom naglašavala kako na Novoj TV najradije prate Supertalent, te otkrili svoje favorite. Direktor SOS sela Mario Čović od srca je zahvalio Novoj TV jer, kako kaže, uvijek im je drago kada ih posjete prijatelji, posebno u predblagdansko vrijeme kada se djeca posebno vesele svakom posjetu i znaku pažnje. U selu Lekenik boravi 62 djece u petnaest SOS obitelji. Najmlađem djetetu još nije godina dana dok su najstariji 17 – ogodišnjaci.

Mia je istaknula kako ju posebno veseli činjenica da će djeca iz čitavog sela bratski podijeliti igračke i slatkiše. 'Pripremila sam se na tužnu, napuštenu djecu i suze no u selu smo upoznali prekrasnu, pozitivnu, sretnu djecu koja se imaju na koga osloniti. Mislim da smo ih iskreno obradovali. Djeca ne znaju lagati, njihova ozarena lica govore sve', svoje je dojmove otkrila Ivana. SOS mama Ana je također primijetila: 'Djeca bez roditelja u blagdansko se vrijeme osjećaju posebno uskraćeno'. Nova TV će stoga zasigurno nastaviti tradiciju darivanja i uveseljavanja najmlađih i najpotrebitijih.