Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novinar 'IN magazina' Jurica Radović ovog ponedjeljka donosi još jednu mističnu priču. Naime, Radović će pokušati saznati ono što već stoljećima čovječanstvo želi znati, a to je da li postoji život nakon smrti.


U ponedjeljak, 14. prosinca u 'IN magazinu' gledatelji imaju priliku saznati što o ovoj temi misle cijenjeni neuropsihijatar i psihoterapeut Vladimir Gruden, istraživač graničnih područja Drago Plečko, te pater Mijo Nikić.

Vezani članci Slika nije dostupna Jasmin Stavros na tretmanu 'drakuloterapije'! Slika nije dostupna 'Huljići su mi rekli: Sad ćemo napraviti novog Jolu!'

U sklopu ovotjedne rubrike Zdravlje i ljepota, gledatelji 'IN magazina' imaju priliku upoznati se s mudrošću ayurvede, drevne indijske filozofije koja promiče kakvoću ljudskog življenja. Jurica Radović posjetio je ajurvedskog liječnika Tomislava Petrušića koji upozorava na razne štetne utjecaje iz okoline na naše tijelo.

Ovaj liječnik samo za gledatelje 'IN magazina' otkriva načine kako izbjeći štetne stvari, ali i najveću bolest našeg vremena, stres. Saznat ćemo od čega se sastoji ajurvedska dijagnostika kao i ostale korisne savjete za svakodnevni život.