Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marina Perazić završila je 76 dana dugu avanturu farmerice na seoskom imanju u Srbiji.


Za vrijeme boravka na Farmi, baš kao i u hrvatskoj inačici showa, Marina Perazić je sustanare izluđivala hrkanjem. Upamćena će ostati i po javnom spominjanju bivših ljubavi koje su je u vanjskom svijetu redom demantirale.

Vezani članci Slika nije dostupna Kćerke brane napadanu Marinu Perazić Slika nije dostupna Marina Perazić u boci istine priznala s kim je spavala

'Očekujem da popravim utisak od prošle Farme, odnosno da me ova Farma izliječi od trauma koje sam dobila na prethodnoj', izjavila je pjevačka diva bivše Jugoslavije prilikom ulaska na najpoznatije srpsko seosko imanje.

No, umjesto da se izliječi od trauma koje je navodno zaradila na hrvatskoj Farmi, iz srpske je inačice showa izašla dodatno istraumatizirana. Baš kao i hrvatske i stanare srpske Farme izluđivala je hrkanjem, što se vjerno može vidjeti u prilogu IN magazina.

>> Marina Perazić tvrdi da je bila u vezi s Bajagom

>> Bajaga: Pjesma 'Kad hodaš' nije posvećena Marini Perazić!

Marina je sustanare između ostalog zabavljala nabrajanjem navodnih ljubavnih veza. Za boravka na hrvatskoj Farmi tako se moglo čuti da je u nju svojevremeno bio zaljubljen jedan od njezinih sustanara, glazbenik Jurica Pađen. Ovoga puta, spomenula je Bajagu. Obojica su takve navode demantirali.