Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

TV voditeljica koja je često unosila pomutnju na Farmi, priznala je da ju je sudjelovanje u showu Nove TV fizički i psihički iscrpilo. No, vidi li još jednom Marinu Perazić da radi u njezinom vrtu, vratit će se tamo - na metli!


Marija Štrajh odgovarala je strpljivo na sva pitanja naših chatera. Morala je, sasvim očekivanom, objasniti kakve veze ima s crnom magijom, je li bila instalirana na Farmu kao provokatorica i zašto je stavila silikon u grudi.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Volim velike muškarce, ako nema 100 kila nije muškarac!' Slika nije dostupna Marija Borić u utorak na F2F chatu Dnevnik.hr -a

'Ja svoje silikone mogu sutra skinuti, a možda stvarno i hoću. Stavila sam ih prije sedam godina i to je bio jedan moj hir. Poput Farme uostalom... No, nikad ih nisam pokazivala, a shvatila sam i da je glupo izvoditi eksperimente na tijelu', priznala je Marija Štrajh na Showbizz Video Chatu.

Marijine opservacije o dojučerašnjim ukućanima bile su više nego zanimljive. Bivša farmerica svoju je naklonost iskazala Simonici, Renatu, Mariju, Vajti i Dini, no o ženskoj osovini Marina-Sonja-Ivana-Petra nema baš pozitivno mišljenje.

'Simona je slatkica i mislim da sam učinila dobro djelo što sam je razdvojila od Ante. Toliko mi je simpatična da sam čak i Anti oprostila sve uvrede koje mi je uputio', rekla je Marija.

Što se 'slučaja Gego' tiče, Mariji smatra da je hvarski glazbenik izmanipuliran. 'On je dobar u duši, ali s njim se može manipulirati, a to je Ante Gotovac itekako iskorištavao. Malo smo ga se na kraju pribojavali', istakla je Marija Štrajh, koja mu ipak nije oprostila poznato pljucanje u hranu.

Marija je također oprostila i Renmanu što ju je prije nekoliko tjedana prozvao 'đavoljom odvjetnicom'. 'On je bio vrlo proračunat i htio me se riješiti čim prije, jer sam mu predstavljala veliku prijetnju', rekla je gošća našeg videochata, istaknuvši da je prvi zagrebački reper bio spreman ići do kraja.

Marijin odnos s Marinom Perazić stalno je bio na rubu incidenta. 'Marina i ja nikad nismo bili istog riječkog društva. Ona je bila superstar u bivšoj državi, ali meni je uvijek bila ljiga. Na Farmi sam se prva usudila reći da nam kuha splačine, a sad vidim da se počela ulizivati novog gazdi Vajti.'

'Simona kad se napije nije baš normalna, ali Ante nema razloga za ljubomoru', pokušala je Marija Štrajh objasniti glasine o seksalnim napetostima u kući. 'Mislim da brak Simone i Ante svi poštuju i da tu nema nikakvih seksualnih igrica. Također, mislim da ni Bubi ne želi završiti u krevetu ni sa jednom curom na Farmi, iako se sve bacaju po njemu.'

Marija se također upustila u procjenu tko ima najviše šanse za pobjedu, kome najviše trebaju novci, tko se kome ulizuje, a naših je chaterima otkrila i mnoge druge tajne s Farme. Provjerite videopriloge...