Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donedavno hrvatskoj javnosti potpuno nepoznata srpska glumica, demantirala je vezu s našim plejbojem Franom Lasićem.


Kakva god istina bila, Mariji Karan nije loše došlo malo neočekivanog publiciteta u hrvatskim medijima. O njoj se još uvijek govori kao o nasljednici Dolores Lambaše u krilu Frane Lasića, iako oboje oštro opovrgavaju bilo kakve međusobne intimnosti.

Vezani članci Ekstremni makeover (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Ekstremni makeover: Pogledajte rezultate operacije kojoj je podvrgnuta 23-godišnja Marija Slika nije dostupna Vrištala je beogradskim ulicama, a onda dobila - milijune

'Malo sam se iznenadila koliko su mediji napuhali vijest o mojem boravku na jahti Frane Lasića. On je moj dugogodišnji prijatelj i kad sam u Hrvatskoj uvijek se sretnemo. S njim je uvijek dobra zabava, a o nekoj ljubavi nema niti riječi', izjavila je Marija za magazin Blic.

>> Frano Lasić ljutit zbog glasina o vezi sa srpskim modelom

Inače, dok ne izaziva kontroverzija po hrvatskoj obali, Marija Karan živi na relaciji London - Los Angeles, gdje, kako kaže, razmatra razne glumačke ponude. Trenutačno radi na filmu 'Sevdah za Karima', redatelja Jasnima Durakovića, koji se proslavio s 'Nafakom'. Marija Karan prvu je ozbiljniju ulogu imala u poznatoj srpskoj komediji 'Kad porastem bit ću Kengur'.