Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od idućeg ponedjeljka na kioscima, a već danas u boljim zagrebačkim knjižarama može se naći 'Vrag', autobiografija Ante Gotovca.


'Reakcije na knjigu su bile kako su i očekivane. Znači, puno napada. No, međutim, tako imamo i puno argumenata, pa se ne bi s tim previše sekirao. Za sad mi je bitno izbjeći privremenu zabranu izdavanja knjige, a u sudskim pokušajima će svi past', rekao je Ante Gotovac.

Vezani članci Bujna poprsja Pohvalile se bujnim dekolteima i hipnotizirale mase svojim objavama na Instagramu Grudi (Foto: thechive.com) Toliko su neobuzdane da ne mogu ukrotiti ni grudi, bježe im na sve strane

A zbog 'Vraga' uskovitlala se i javnost izvan granica Lijepe naše. 'Knjiga je između ostalog digla puno prašine ne samo u Hrvatskoj nego i na području bivše Jugoslavije i u dijaspori. Pa eto zbog toga moja dakle 'bodigardica' i pratilja, sutra gostujemo u tv Pinku. Isto tako imamo konferenciju za štampu u Sarajevu. Pozdrav Sarajlijama.

Na putu u Sarajevo Anti će društvo praviti, pogađate, Maja Morales od koje se nije odvajao ni za vrijeme snimanja. Posljednjih dana dvojac je nerazdvojan. Možemo samo nagađati kakve će sve priče izaći iz radionice ovog dvojca. Više u prilogu IN magazina!