Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Zloglasna' starleta je prije novog ulaska na Farmu progovorila o svojim zatvorskim danima.


Iako nema položen vozački ispit, Maja u Mercedesu Ante gotovca juri zagrebačkim ulicama. 'Istina je, vozim auto bez vozačke i mogu reći da vozim bolje od svakog muškarca, od Ante Gotovca, i bolje od Schumahera, to je sigurno', rekla je Maja u IN magazinu. 'Majina vožnja na mene djeluje da su mi džepovi uvijek puni Normabella', nadovezao se Ante Gotovac.

Svoj posljednji bliski susret s plavcima Maja je imala prije nepuna tri tjedna. Majini bogati aduti sprijeda ovaj put policajce su ostavili ravnodušnima. Noć je, baš poput Ante kojemu to nije nepoznanica, provela iza rešetaka: 'Bila sam sa dva Roma i bilo mi je odlično. Ujutro su mi zvali Mercedesa da dođe po mene i stigla sam kući', ponosno će Maja.

>> Izazivači ušli na Farmu

>> VIDEO: Što je žena bez brkova - Maja Morales sigurno nije

S kaznom od 5 i pol tisuća kuna u džepu i ekstenzijama na glavi od osam tisuća, koje je platio Ante, Maja se sprema za ponovni ulazak na najpoznatije seosko imanje u Hrvata. 'Da farmeri ne kažu da nikad ništa ne radim , ja ću traktor ubaciti u petu brzinu, pa ću im prerovat' sve ono povrće , i nek' glupani sade ispočetka', prijetiv starleta.