Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Leona Paraminski, zvijezda dramske serije Nove TV 'Najbolje godine', s našom je Ivanom Rašić u stanci snimanja razgovarala o bivšem dečku, budućoj ljubavi, ali i o visokoj rati stambenog kredita. Otkrila nam je i kako nema vremena za privatan život, ali zato ima novca.


Dok Leona naporno radi na dramskoj seriji 'Najbolje godine', psa joj čuva bivši dečko. S Borisom Meštrovićem unatoč prekidu ostala je u odličnim odnosima. No osim zajedničkog psa, Leona i njezin bivši imaju i zajednički stan. Lijepu Leonu to katkad natjera i na neželjene kompromise u poslu.

Vezani članci Slika nije dostupna Dilema Leone Paraminski: Autodestrukcija ili novi život? Slika nije dostupna Leona Paraminski postaje anoreksičarka

'Moram stisnuti zube i možda nekad moram raditi neke stvari koje ne bih, jer imam kredit od 'samo' sedam tisuća kuna', rekla je Leona u IN magazinu.

>> Leoni Paraminski bivši dečko šeće psa

Zbog visoke rate stambenog kredita, koja će je još dugo podsjećati na propalu ljubavnu vezu, glumici pati i privatan život. 'Nemam život jer radim, snimam seriju i još putujem u Varaždin svaki dan, jer radim novu predstavu.'

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju