Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miroslav Škoro velikim koncertom obilježit će dvadeset godina svoje bogate glazbene karijere, a svi obožavatelji glazbenog opusa popularnog pjevača koji neće biti u prilici uživo pogledati koncert u Škorinim hitovima imaju priliku uživati u nedjelju 29. studenog kada će Nova TV prikazati snimku koncerta.


U zagrebačkoj Areni Miroslav Škoro će pred svojom publikom 20. studenog u 20 sati obilježiti dvadeset godina na hrvatskoj estradi. Ovaj bivši novinar, diplomat i saborski zastupnik kao pjevač se na hrvatsko glazbeno tržište probio pjesmom 'Ne dirajte mi ravnicu' koja je obilježila prve godine Domovinskog rata. Škorinu bogatu karijeru od čak devet albuma zasigurno su obilježili oni naziva 'Milo moje', 'Svetinja' te prvijenac 'Ne dirajte mi ravnicu'.

>> Miroslav Škoro na Face 2 Face chatu Dnevnik.hr-a: 'Ne treba paničariti zbog navale narodnjaka'

Na koncertu Škoro uz pomoć tamburica proizvodi pravi slavonski ugođaj, a ovaj rođeni Osječanin izvodi i pjesme s aktualnog albuma naziva 'Moje boje' poput hitova 'Daleko je kuća moja', 'Šil, dil, daj', 'Srce jako je', 'Jorgovan' i 'Domovina'. Na Škorinom repertoaru nedavno se našla i pjesma 'Najbolje godine' koja je ujedno i naslovna pjesma popularne serije Nove TV istoimenog naziva. Ljubitelji Miroslava Škore u nedjelju 29. studenog imaju priliku prisjetiti se nekih njegovih najboljih pjesama te doživjeti barem dio ugođaja koji Škoro priređuje na svom jubilarnom koncertu.