Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Manekenka Angie Sanselmente Valencia, bivša 'Kraljica kave', trenutačno je u bijegu pred zakonom.


Argentinska policija vjeruje da je kolumbijska manekenka Angie Sanselmente Valencia regrutirala svoje atraktivne kolegice kako bi velike količine kokaina isporučivala na europsko i američko tržište. Prema nekim procjenama, radi se o jednoj od najvećih kriminalnih organizacija vezanih uz distribuciju ilegalnih narkotika.

Vezani članci Slika nije dostupna Istjerali je iz aviona jer je u vrećici nosila knjigu! Slika nije dostupna Hrvatski astrofizičar otkrio kako nestaju najveće zvijezde

'Poduzetna' 30-godišnja ljepotica slala je manekenke, koje je nazivala 'svojim prekrasnim anđelima', na razna natjecanja ljepote po svijetu, koje su među svojom prtljagom imale poveće količine droge. Valencijina organizacija otkrivena je u prosincu, kada je 21-godišnja manekenka na aerodromu u Buenos Airesu uhvaćena s 55 kilograma kokaina.

Vjeruje se da je Angie Sanselmente Valencia prošle godine preselila iz rodne Kolumbije u Argentinu, gdje je pokrenula svoje dilersko carstvo. The Sun prenosi kako su njezini tekliči po jednoj isporuci 'robe', koja je dolazila iz Kolumbije, dobivali po 2500 dolara.

Smatra se da se Valencia trenutačno skriva u Argentini ili Meksiku. Prije deset godina narko-ljepotica bila je u Kolumbiji izabrana za Kraljicu kave. Ubrzo nakon toga započela je ljubavnu vezu s najvećim meksičkim dilerom, koji je poznat po nazivu 'Čudovište'. Policija tvrdi da je lijepa Angie nakon prekida s njim osnovala organizaciju koje je izravna konkurencija i ljuti rival kartelu koji vodi 'Čudovište'.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju