Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Filmski redatelj iz Hong Konga, Andrew Lau, je na otvaranju Filmskog festivala u Torontu, predstavio svoj novi akcijski film pod nazivom 'Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen'.


U centru priče je kineski heroj čiji su život već ekranizirali Bruce Lee u filmu 'Fist of Fury' i Jet Li u filmu 'Fist of Legend' . Još ne tako davno, Chen Zhena je u TV serijalima glumio Donnie Yen i sada ga opet glumi u Lauovom filmu.

Vezani članci Slika nije dostupna Uz ovakvo tijelo, tko bi uopće primijetio što reklamira? Slika nije dostupna 'Ja samo sjedim na stražnjem sjedalu i hihoćem se poput djevojčice!'

'Raditi ovaj film bilo je nešto posebno i kada mi je producent filma Gordon Chan rekao da radimo na liku Chen Zhena, prva pomisao mi je bila: kakva žestoka tema!' , rekao je Lau na premijeri. Ujedno je usporedio svoj glavni lik sa likom Jamesa Bonda: 'On ima inteligenciju kao agent 007 i ovaj put sam ga još više približio Bondu', kaže.

>> VIDEO: Publiku Mostre šokirale scene filma 'I'm Still Here'

Lauov film je već bio predstavljen na Filmskom festivalu u Veneciji te u Hong Kongu i San Franciscu, ali kaže kako Toronto za njega ipak ima poseban značaj. 'Umoran sam, ali sretan, jer me ovdje ipak vežu lijepe uspomene. Tako sam jutros samo šetao okolo. Kakva sjećanja!', zaključuje Lau.