Holivudska premijera: Daniel Craig i Rachel Weisz izašli u javnost sa svojom vezom.


Nakon što su se nekoliko mjeseci skrivali od očiju javnosti Daniel Craig i Rachel Weisz napokon su probili led i izašli kao par. Otišli su na romantičnu večeru u jedan holivudski restoran kako bi proslavili glumičin 41. rođendan. Svjedoci tvrde da su se mazili, te da su kovali plan o zajedničkom životu u New Yorku, prenosi Mail online.

Vezani članci Slika nije dostupna Zanima vas kako se zaljubio 'James Bond'? Slika nije dostupna Čudom se čudi kako ju je osvojio i oženio se njome!

Zbližili su se u studenom prošle godine na setu trilera 'Dream House' u kojem oboje glume. Rachel Weisz je prekinula devetogodišnju vezu s redateljem Darrenom Aronofskym, koji je otac njihovog četverogodišnjeg sina Henryja, a zvijezda James Bonda Daniel Craig je ostavio svoju zaručnicu filmsku producenticu Satsuki Mitchell.

Četrdesettrogodišnji Craig vlasnik je kuće u Londonu u Regent’s Park-u koja vrijedi 4 milijuna funti, te stana na njujorškom Manhattanu koji je kupio sa bivšom zaručnicom za 1.9 milijuna funti.

>> Sinonim muškosti Daniel Craig - postao žena!