Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U studenome 2012. pojavit će se u kinima 23. nastavak filmskih avantura Jamesa Bonda, a tajnog agenta 007 utjelovit će ponovno britanski glumac Daniel Craig, dok će se režije prihvatiti njegov sunarodnjak Sam Mendes, objavili su u utorak producenti filma.


Nedavni izlazak iz stečaja mitskog studija MGM, koji posjeduje prava na slavnog agenta u službi Njezina Visočanstva, omogućio je nastavak produkcije filma koja je bila odgođena na neodređeno vrijeme u travnju 2010.

Vezani članci Slika nije dostupna Novi James Bond jede ćevape i tečno priča srpski! Slika nije dostupna FOTO: James Bond pokazao svoju novu djevojku

Producenti Michael G. Wilson i Barbara Broccoli iz EON Productions te novi vlasnici MGM-a Gary Barber i Roger Birnbaum objavili su da će snimanje filma početi krajem 2011. te da je datum premijere određen za 9. studenoga 2012. godine.

>> Bondov pištolj prodan za 277.250 funti, Dartha Vadera nitko ne želi

>> Razvode se Kate Winslet i Sam Mendes

Daniel Craig vraća se u ulozi agenta 007 koju je već uspješno utjelovio u filmovima 'Casino Royale' 2006. i 'Zrno utjehe' 2008. godine.

Samu Mendesu bit će to prvi film u seriji o Jamesu Bondu, nakon što je snimio uspješnice poput 'Vrtloga života', 'Puta do uništenja' i 'Puta oslobođenja'. Dobitnik je Oscara za najboljeg redatelja za 'Vrtlog života' (American Beauty) iz 1999. godine. (Hina)