Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivo Amulić pohvalio se Kristijanu Rahimovskom da Sabina Čedić nije mogla odoljeti njegovoj muževnosti. Ovotjedna Farma uživo donosi još neprikazane video materijale koji daju naslutiti da se seks na farmi već dogodio.


Među stanarima izoliranog moslavačkog imanja već neko vrijeme kruže glasine kako je Sabina Čedić utjehu pronašla u snažnom zagrljaju šarmera Ive Amulića te da se noću sastaju na rubnim dijelovima imanja gdje su teško uočljivi budnom oku kamere. Svoju bi aferu uspjeli održati tajnom da se Ivo nije pohvalio Kikiju koji je vijest brže bolje pronio među stanarima, od Josipa do Jelene koji su u nevjerici slušali o noćnim sastancima ovog neobičnog para.

Vezani članci Slika nije dostupna Miroslav Škoro zaključit će slavonski tjedan na Farmi Slika nije dostupna Simona premijerno izvodi himnu Farme

Sve su oči dosad bile uperene u Josipa i Jelenu te hoće li nestašna Dalmatinka pobožnog pjevača konačno natjerati na razmjenu nježnosti. No čini se kako su 'iskusniji' farmeri Ivo i Sabina situaciju iskoristili kako bi daleko od kamera svoju privlačnost konzumirali.

Svemu je čini se kumovao alkohol. O tome osim naklapanja govore i brojni skriveni pogledi, dvosmisleni komentari, pa i pokoja izjava Ive Amulića kada kaže da jedino Sabinu od svih farmerica ne doživljava kao vlastitu kći. Tu je i trenutak kada na Sabinino 'Hladno mi je', Ivo odgovara: 'Nemoj mi to radit, molim te!'.

Osim prizora njegovog neprocjenjivog izraza lica koji u tom trenu govori više od riječi, gledatelji ovotjedne 'Farme' uživo vidjet će još više, i konkretnije sto su kamera i mikrofoni zabilježili.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju