Nakon što je Stjepan Barišić Gego preko nekih medija optužio Antu i Simonu Gotovac da su se na drogirali dok su boravili na Farmi, Simonica se odlučila povrgnuti testiranju na droge, a nalaz njezinog specijalističkog pregleda je otkrio neke stvarno zanimljive detalje.


Nakon što je zbog tučnjave koja se dogodila na Farmi 29.05. oko 23 sata Simona Gotovac sljedeći dan morala zajedno s mužem Antom i Giannom Apostolski napustiti seosko imanje, Simonica se prijavila u polikliniku Nemetova gdje je pregledana od strane interniste, a odmah je i iskoristila priliku da se testira na droge.

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!" Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga Nakon velike zapljene kokaina u Dubrovniku: ''Zločinačke organizacije traže druge ulazne luke prema tržištu Europe"

Simonica je to vjerojatno napravila da bi ušutkala glasine koje već duže vrijeme kruže po medijima da se ona i muž Ante drogiraju, za što ih je zadnje optužio njihov bivši kolega farmer Stjepan Barišić Gego. Najveće posljedice okršaja na Farmi su masnice po rukama i nogama, a nalazi pretraga za droge su bili negativni na marihuanu, kokain, opijate, metamfetamine i čak na PCP, poznatiji kao 'anđeoska prašina. Osim što je 'čista' na droge, Simonini nalazi su otkrili i neke druge do sada javnosti nepoznate informacije.

Tako Simona puši tri cigarete na dan, alkohol troši prigodno, ima dobar apetit, urednu stolicu bez ikakvih primjesa i uredno mokri. Simonica je visoka 179 centimetara, teška 63 kilograma, glava joj je normocefalična, a skalp joj je u granicama normae. I uši i nos joj se nalaze izvana, grudni koš joj ima uredne ekspanzije tijekom respiracije, a sve ostale zanimljive informacije Simoninih pretraga možete sami pročitati u foto galeriji koju vam donosimo.