Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mevludin Duvančić, poznatiji kao bosanski Nostradamus, predviđa događaje u životima slavnih.


Mevludin Duvančić ne slovi bez razloga za balkanskog Nostradamusa. Njegova proročanstva već se obistinjuju . Evo kako je prije samo desetak dana vidio odnos između Ante Gotovca i Maje Morales.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac: 'Maja Morales i ja smo se malo ah-ah-ah' Slika nije dostupna Maja Morales i Ante Gotovac postali nerazdvojni

'Nema od toga ništa. On uopće nije zaljubljen. Možda ju je samo trenutno vidio kao Simonicu. Ali, mislim da njemu Simonu trenutno nitko ne može zamijeniti', rekao je tada bosanski Nostradamus Mevludin Duvančić.

Kad je ljubav u pitanju dobro se ne piše ni splitskom gradonačelniku. Unatoč tome što su nedavno postali roditelji malenog dječaka Duvančić Keruma i njegovu Fani u budućnosti ne vidi zajedno. Saši Lošiću i njegovom Plavom orkestru budućnost se smiješi. Bend će ponoviti nekadašnju slavu, a Loši će se pozlatiti i samostalni projekti.

Bosanski Nostradamus još jednom se vraća na splitkog gradonačelnika. U svojim vizijama Duvančić vidi kako mu problemi stoje i na poslovnom planu. Par koji je prošle godine podigao njaviše prašine svakako su Dolores Lambaša i njezin odabranik Dikan Radeljak. Što misli bosanski Nostradamus, hoće li i u budućnosti zaljubljeno gugutati golupčići zvani 'Dikolores' doznajte u prilogu IN magazina!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju