Nives Celzijus je ekskluzivno showbiz magazinu Nove TV dopustila snimiti reportažu sa snimanja njenog najnovijeg videospota. U kožnom sado mazo kostimu Nives je izbičevala razgolićene manekene, a ekipa Red Carpeta svjedočila je i krvi koja je potekla nakon Nivesinog tretmana.


Na pressicu povodom novog singla i snimanja spota Nives Celzijus, došli su svi mediji, ali jedino je Red carpet imao dopuštenje ostati s njom tijekom cjelodnevnog snimanja.

Vezani članci Slika nije dostupna S nožem u ruci po stanu tražila 'utvare koje pomiču stvari' Slika nije dostupna Nives je preseksi za Youtube: Pogledajte zabranjeni video!

Spot je sniman u sado-mazo stilu za novu pjesmu 'Bijesna'.

Nives je snimila ljubavni odnos s aktualnim Misterom Hrvatske Dinom Bubačićem koji je bio u potpunosti gol.

>> VIDEO: Nives u društvu golih 'policajaca'

U spotu Dino glumi njezina dečka na kojeg je Nives jako ljuta, te ga za inat, obučena u sado-mazo fetiš odjeću s bičem u ruci, prevari s dva druga muškarca - također potpuno gola.

Ekipa Red Carpeta se pita što će reći don Kaćunko?

No u međuvremenu gledatelji će imati priliku vidjeti golu Nives u jacuzziju pokrivenu pjenom, te u ulozi za nju jedinstvenog karaktera ' seksi domine ' koja se osvećuje muškarcima.

Reportažu sa snimanja gledatelji mogu pogledati u ovu nedjelju, a final spota, o kojem će se zasigurno još podosta pričati, ekskluzivno će također biti prikazan u Red Carpetu.